(ingezonden bericht)


Op het mooie sportcomplex van Nederwetten was het een drukte van belang. Velen waren gekomen om een heuse interland tussen Nederland en België te aanschouwen.
Rond de klok van 4 uur kwamen de afgetrainde mannen van KFC aan in Nederwetten. De verwachting van de hollanders was, dat dit Belgische varkentje wel even gewassen zou worden maar al in de eerste helft keek Nederwetten tegen een 0-3 achterstand aan.
In een zeer sportief gespeelde wedstrijd, maakten onze veteranen na de pauze nog een doelpunt. Op deze eindstand hadden de Wettenaren niet gerekend.

Read More

Beste veteranen-vrienden, na enige afwezigheid van onze reporter ter plaatse, opnieuw een kort verslagje.

Onder een mooi nazomerzonnetje en op een prachtige grasmat mochten we KWB Lindel verwelkomen. Iedereen had er duidelijk zin in.
Helaas voor KFC, de match was amper op gang gefloten of de scheidsrechter moest na een iets wat eigenaardige handsbal binnen de kleine baklijn, de bal op de stip leggen. (0-1). Tja, aanvallen dan maar, en dat werd er volop gedaan, met kansen voor beide teams. Een mooie aktie van de bezoekers resulteerde al vlug in de 0-2. Gelukkig viel aan de overkant snel de aansluitingstreffer na een rake kopgoal. (1-2) Het spel ging goed over en weer en er volgden enkele mooie acties, met als resultaat een prachtig doelpunt voor de bezoekers. (1-3) KFC deed wat het moest doen en stak een tandje bij . Na een mooie doorsteekpas op rechts volgde opnieuw de aansluitingstreffer en eventjes later stond zelfs de 3-3 ruststand op het scorebord. Aan doelpunten geen tekort !!

Ook na de koffie bleven beide teams er volop voor gaan. En wéér was het KWB Lindel die op voorsprong kwam : een scherp & raak afstandsschot belande knap tegen de netten. (3-4). Opnieuw liet de aansluitingstreffer niet lang op zich wachten. (4-4). En nog was het niet gedaan. Een mooie KFC actie vanop rechts bereikte een vrijgelaten spits, en jawel …. de 5-4 eindstand stond op het scorebord.

Na een open en sportieve wedstrijd mocht KFC nog eens zegevieren. Volgende week geen wedstijd, want dan trekken de veteranen er op uit met de huifkar op onze jaarlijkse familiedag. We kunnen dus ietsje langer nagenieten van onze overwinning.

De beer is los in Hamont. Onze veteranen zijn voor de vierde week achterelkaar ongeslagen. Dit keer moest CSC Barrier uit Lommel eraan geloven. De eerste helft werd er in hoog tempo door beide ploegen gespeeld.
De ene na de andere aanval werden door beide ploegen afgeslagen. De beste kans was er voor Hamont. Een volledig vrij gelaten speler van Hamont kon na een hoekschop ongestraft inkoppen, maar de Barrier keeper stond goed opgesteld. Ruststand 0-0.
Door het hoge tempo van de eerste helft was onze tegenstander genoodzaakt een tandje terug te schakelen (vond ik eigenlijk ook niet zo erg

Na een aanvankelijke melding van een afgelasting werd er toch gespeeld door de veteranen.
Tegenstander van vandaag: de Jerommekes. KFC heeft de laatste weken bewezen dat er wel degelijk voldoende slagkracht in de rangen schuilt, maar dit voorlopig nog niet kon vertalen in een overwinning. Voor de wedstrijd werden de koppen nog even bij mekaar gestoken, de neuzen stonden duidelijk in dezelfde richting, kortom de tegenstander van vandaag zou en moest er aan geloven. Vanaf de aftrap trok KFC in de aanval, met enkele mooie kansen als gevolg. De afwerking kon echter beter. En zoals al zo dikwijls dit seizoen, liepen we tegen een dodelijke counter aan: 0-1. Tijd voor actie. En jawel, nog in dezelfde minuut stond de score weeral gelijk wat direct de ruststand was.
Na de pauze nam KFC duidelijk het spel in handen, de bal ging goed rond en als snel stond het 2-1 en even later 3-1. De spitsen waren duidelijk bij de les. De jerommekes speelden ook enkel kansen bij mekaar (gemiste strafschop), maar de KFC defensie was een feit. Enkele mooie afstandsschoten vanuit het KFC-middenveld (2x paal), een doelpunt voor beide teams en een 2de gemiste penalty van de bezoekers kleurden het einde van de wedstrijd. Eindstand 4-2. Een mooie en verdiende overwinning voor KFC. Dit vraagt voor een bevestiging volgende
week. Supporters op post!!

Deze week moesten de veteranen op verplaatsing naar FC Pierke in het nederlandse Panningen. De laatste wedstrijd had een aantal gekwetste spelers opgeleverd, vandaar dat met maar 10 spelers naar Panningen afgereisd kon worden.
In de eerste helft was er echter geen sprake van een minder KFC, sterker nog, wij hadden de beste kansen. Een goede verdediging van KFC voorkwam dat FC Pierke gevaarlijk kon worden in de buurt van onze goal. Helaas konden onze spitsen de kansen niet verzilveren.
Na de thee (Ja

Na een voor sommigen welverdiende vakantieperiode ergens op een ver exotisch eiland, genietend van de zon,zee,
bbq’s en sangria’s, was het terug tijd om de 2e seizoenshelft op gang te schieten. Tegenstander : KWB Kaulille.
Na een gelijkopgaand openingskwartier nam onze tegenstander de wedstrijd in handen, echter zonder echte grote kansen.
KFC daarentegen pakte uit met 2 loepzuivere counters. 0-2. Jawel. In onze gretige zoektocht naar een derde doelpunt,
om zo de wedstrijd al in in de eerste helft te kunnen beslissen, kregen we een koekje van eigen deeg. 1-2 ruststand.
Waar we tijdens de rust al een beetje voor vreesden, nl een lichte fysieke achterstand, kwam helaas ook uit. Kaulille ging direct
na de aftrap op zoek naar de aansluitingstreffer en vond die al vrij snel. 2-2. Kfc zocht en vond zijn tweede adem en trok terug ten
aanval : paal en keeper stonden helaas in de weg. Ons beste kruit was ondertussen verschoten en we moesten dit cash betalen.
Tot 3 maal toe glipte een kauliller-aanvaller door de KFC-buitenspelval en liet onze keeper kansloos. Terecht of onterecht ?
De meningen waren verdeeld. Een overdreven 5-2 nederlaag was het eindresultaat. Nu ja, zoals de goedlachse topcoach
Johan Boskamp zo mooi omschreef : een ploeg in opbouw kost punten. Laat ons daar aan optrekken !!!!

De veteranen van KFC mochten weer aantreden tegen een geduchte tegenstander: De veteranen van Eksel. Was het zo dat in vorige edities flinke nederlagen te verduren waren, kon je eigenlijk al raden hoe het in deze editie te keer zou gaan.

Nou,