Beste veteranen-vrienden, na enige afwezigheid van onze reporter ter plaatse, opnieuw een kort verslagje.

Onder een mooi nazomerzonnetje en op een prachtige grasmat mochten we KWB Lindel verwelkomen. Iedereen had er duidelijk zin in.
Helaas voor KFC, de match was amper op gang gefloten of de scheidsrechter moest na een iets wat eigenaardige handsbal binnen de kleine baklijn, de bal op de stip leggen. (0-1). Tja, aanvallen dan maar, en dat werd er volop gedaan, met kansen voor beide teams. Een mooie aktie van de bezoekers resulteerde al vlug in de 0-2. Gelukkig viel aan de overkant snel de aansluitingstreffer na een rake kopgoal. (1-2) Het spel ging goed over en weer en er volgden enkele mooie acties, met als resultaat een prachtig doelpunt voor de bezoekers. (1-3) KFC deed wat het moest doen en stak een tandje bij . Na een mooie doorsteekpas op rechts volgde opnieuw de aansluitingstreffer en eventjes later stond zelfs de 3-3 ruststand op het scorebord. Aan doelpunten geen tekort !!

Ook na de koffie bleven beide teams er volop voor gaan. En wéér was het KWB Lindel die op voorsprong kwam : een scherp & raak afstandsschot belande knap tegen de netten. (3-4). Opnieuw liet de aansluitingstreffer niet lang op zich wachten. (4-4). En nog was het niet gedaan. Een mooie KFC actie vanop rechts bereikte een vrijgelaten spits, en jawel …. de 5-4 eindstand stond op het scorebord.

Na een open en sportieve wedstrijd mocht KFC nog eens zegevieren. Volgende week geen wedstijd, want dan trekken de veteranen er op uit met de huifkar op onze jaarlijkse familiedag. We kunnen dus ietsje langer nagenieten van onze overwinning.