Nieuws Seniors

Inhaalrace

KFC stond voor de moeilijke verplaatsing naar Eksel. Het werd ook een zware dobber, de onvermijdelijke Bertrands had al na tien minuten de netten doen trillen. Toen het op het half uur 2-0 werd dachten we dit wordt niets vandaag. Toch kwamen we nog knap terug via Strijbosch en Vaas in de slotfase. Een punt , meer zat er voor ons niet in.

Ongeslagen , ja nog steeds, is Gruitrode. Toch zag het er niet goed uit , Elen nam een blitzstart en na een dikke vijf minuten was het al 0-2. Gruitrode bomvol vertrouwen panikeerde niet en kwam nog viermaal tot scoren. Weer drie punten erbij. Ze blijven zo op een punt van RC Reppel. Reppel vond de netten pas na de rust. Stokkem kwam op voorsprong maar alweer een inhaalrace op deze speeldag, Reppel ging erop en erover. Nummer drie in de stand heeft zich herpakt na de zware pandoering van vorige week. Geen onderschatting maar vlot winnen van Turkse FC.

Onze stadsgenoten zijn er nog niet in geslaagd om thuis punten te pakken. Ook deze keer trokken ze aan het kortste eind. Er werd met 0-4 verloren van RC Peer. As-Niel, zoals de volledige top vijf van de klassering won met 1-2 op Thes B

Dan zijn er nog de zeges van Stal , dat vorige week een boost uit Lindelhoeven meekreeg, en dit nu verzilverde op Louwel en de zege van onze buren van Grote Heide dat het nog lang niet slecht doet.

Volgend weekend spelen we nog eens op zondag en wel op Turkse FC, een ploeg waar we de volle pot moeten halen zonder deze tegenstander te onderschatten. Veel succes ginder.