Nieuws Seniors

Niet gelukt

Tja, het lukt ons niet om een reeksje te maken. We moesten naar Reppel en vertrokken met een dosis zelfvertrouwen van de derby. Toch stonden we na een dikke twintig minuten al twee doelpunten in het krijt van Bussels. We incasseren daarmee al veertien tegendoelpunten en behalve hekkesluiter Turkse FC zijn er dat de meeste van de reeks. Verder dan de aansluitingstreffer kwamen we niet en zo leden we onze derde nederlaag. Reppel boekte zijn vijfde zege op rij en wordt daarmee verdiend de leider.

Onze volgende tegenstander Lutlommel kreeg thuis een bolwassing van de gebroeders Bertrands. Dat zijn de spitsen van Eksel die hopen nu vertrokken te zijn. We kunnen ons volgende week aan een geprikkelde tegenstander te maken die iets goed te maken heeft. Toch moeten we deze wedstrijd winnen, willen niet al te veel naar beneden kijken.

Nog steeds ongeslagen Lindelhoeven VV en Gruitrode. Lindelhoeven had veel moeite met het stevige As-Niel. Het werd er 3-2 met een doelpunt vlak voor tijd. Het zag er voor Gruitrode voor rust helemaal niet uit  dat ze zo vlot gingen winnen van Stokkem. 4-1 nadat het 0-1 achterkwam.

De ploeg die tegenvalt is Elen. Gestart als grote titelfavoriet naast RC Peer, ging weer de boot in met 2-0 in Louwel. Ook RC Peer verslikte zich in Thes B.

Onderaan behaalde Turkse FC zijn tweede puntje. Excelsior Hamont verloor het cruciaal duel thuis van Grote Heide. Met iets meer trefzekerheid van de bezoekende spitsen had de nederlaag nog hogerop kunnen lopen.

Allé, weer een week trainen en tegen Lutlommel volle gaas.