Seniors

Verslagje KFC Hamont 99 – St Elen 1 – 4

De wedstrijd tussen KFC Hamont 99 en St Elen werd gespeeld met het oog op mogelijke promotie, afhankelijk van de interprovinciale eindronde.

De wedstrijd startte met een doelkans voor Stijn Nullens. En het bleef de eerste twintig minuten kansen regenen voor de thuisploeg. Maar de vizieren stonden niet scherp en de brilscore bleef op het bord.

Meteen na de rust nog eens een grote kans voor KFC, eveneens zonder resultaat. Joren Vrijsen kon dan toch de score openen. Maar één minuut later hingen de bordjes weer gelijk door een doelpunt van de ingevallen Neyens. Diezelfde Neyens, Lamberigts en Gielen zette de gretigheid van St Elen na de rust wel in de verf door te scoren. Aan beide zijden zagen we verder nog menige kans. Gezien de efficiëntie van de bezoekers kunnen we de overwinning wel verdiend noemen, maar wel overdreven.

In deze eindronde kunnen we duidelijk stellen dat KFC de promotie laat liggen door de gecreëerde kansen niet af te werken.

Weliswaar volgt er zaterdag nog een terugwedstrijd. En niets is in voetbal onmogelijk. KFC kan zich optrekken aan de remontes van Liverpool en Tottenham en zo voor de verrassing zorgen.