Eerste elftal verslaat Schoonbeek-Beverst

In de eindronde voor het algemeen kampioenschap in Derde provinciale won ons eerste elftal van Schoonbeek-Beverst met 1-0. Kris Poelmans scoorde op vrije trap kort na rust.
K4268905_eerste-schoonbeek-beverst

In een aangename eerste helft was het openingskwartier voor de bezoekers, met een goede mogelijkheid voor Robin Valee. Daarna waren er uitstekende kansen voor Stijn Nullens en Kris Poelmans, maar keeper Forier en de paal brachten redding.
Kort na rust plaatste Kris Poelmans een vrije trap fraai in de hoek: 1-0. Bert Kees was er op tijd bij om de gelijkmaker van Ilario Appolloni van de lijn weg te werken. In de slotfase hield doelman Marnick Emmers met een voetreflex de punten in Hamont.

[UPDATE] Nog enkele foto’s.

Digest

KFC Hamont 99: Marnick Emmers, Stijn Nullens (87 Toon Clement), Thomas Maes, Peter Rutten, Sabri Zurel, Bart Engelen (80 Thomas Jaeken), Kris Poelmans, Kevin Bosmans, Wouter Vangerven, Bert Kees, Twan Doeswijk (80 Gilles Leyssen)

WS Schoonbeek-Beverst:Jente Forier, Dennis Lecis, Wesley Doomen, Dieter Lormans, Ward Lormans, Dieter Thoelen, Robin Valee, Erwin Vos, Ilario Appolloni, Jarde Jeurissen (68 Joris Declerck), Steffen Hansen (68 Tim Martens)

Scheidsrechterstrio: Danny Dreesen met assistenten Jeroen Van Hoof en Angelo Giuliani

Doelpunten: 1-0 Kris Poelmans (49)

Geel: Bert Kees, Thomas Maes, Ward Lomans