Euro-cup Nieuws

Euro-Cup voortaan tijdens het weekend van O.H. Hemelvaart

K3315376_EC2013-bekersIngezonden bericht.

Echte komkommertijd voor een webmaster tijdens het dode seizoen.
Toch was er nieuws te horen tijdens het jaarlijkse feest voor de vrijwilligers afgelopen vrijdag 14 dagen geleden.

Na uitgebreide dankwoorden van voorzitter Roger Mertens aan de ongeveer 50 aanwezige vrijwilligers, deelde hij mede dat de Euro-cup voortaan niet meer met Pasen zal plaatshebben, maar tijdens het weekend van O.H. Hemelvaart, dus ´s vrijdags en ´s zaterdags.

De verminderende belangstelling van verenigingen voor deelname aan tornooien – ten dele te wijten aan de crisis, zegt men – noopt Euro-Sportring om een aantal tornooien te herschikken c.q. te elimineren.



In het oorspronkelijke voorstel van Euro-Sportring was KFC Hamont 99 aangewezen om tijdens het pinksterweekend de Euro-Cup te laten doorgaan. Maar dat was natuurlijk niet realiseerbaar, gezien de tweejaarlijkse Internationale Mars- en Showwedstrijden.
En dan komt er meestal zo iets als een alternatief uit de bus.

De jubileumeditie – 25-maal Euro-Cup – zal dus volgend jaar doorgaan op 30 en 31 mei. […]

De vrijwilligers begonnen na dit nieuws aan het verorberen van een overheerlijke barbecue. De overwinning van de Rode Duivels gaf het gevoel dat alles nog beter gesmaakt had.

Dit nieuws komt van een vrijwilliger, wel wat laat maar hij had gedacht dat er wel iemand anders dit nieuws wereldkundig zou maken.

N.v.d.r.: het was nog even wachten op een finale bevestiging, vandaar dat het bericht wat later gepubliceerd is. We gaan in ieder geval weer ons best doen om ook de volgende edities weer succesvol te laten verlopen.