Seniors

Carnavalspeeldag kent geen verrassingen

Het was van 27/10 geleden dat V.Lommel op verplaatsing verloor. KFC vond dit wel welletjes en maakte een einde aan deze reeks. Engelen scoorde vrij vroeg, V.Lommel sputterde nog tegen maar onze jongens wilden naar carnaval met een zege en stuurde de bezoekers puntenloos naar huis. KFC blijft zo een neuslengte achter Achel . Achel  nam vrij vlot de maat van Ham en blijft leider.

De speeldag toonde weinig verrassingen. Kattenbos won van staartploeg Gestel en Park Houthalen bleef al voor de tiende maal ongeslagen. De tweede periodetitel ligt in handbereik van Park maar de enige wedstrijd is nog in Achel en dan lijkt het plots toch weer ver weg.

Grote Brogel was de beste ploeg tegen Kadijk maar verloor. De thuisploeg kwam driemaal oog in oog met de keeper maar voorbij ging niet en de bezoekers scoorde vlak voor tijd met een droge knal. Je hebt zo van die wedstrijden dat de bal er niet in wil.

Topschutter van de reeks Elsen maakte brandhout van Herkol. De ploeg uit Hent kan wel als verzachtende omstandigheid inroepen dat ze meerdere basisspelers moesten missen. Dit maakte echter de rekening niet voor Stal en ze staan nu op gelijke hoogte.

V. Zolder is een beetje de pedalen kwijt en leed de derde nederlaag op rij. Deze keer was Hechtel de boeman. Hechtel had wel de tactiek om ergens anders te spelen en wel op het veld van Eksel. Zo klopte het plaatje van de Zolderse scout niet.

Peer leek weer af te stevenen op een ferme nederlaag. 2-0 stonden ze in het krijt bij de koffie. De 5-0 in Grote Brogel leek zich te herhalen maar een Peerse ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen en vlak voor tijd maakte Loos gelijk. One point binnen en zeer welkom.