Vrouwen

Esp. Pelt – Dames

KFC_Hamont_99_2013-2014_Jessy_LoosOnze dames kregen vandaag een korte verplaatsing naar Esperanza Pelt. De tegenstander stond op de eerste plaats met de beste aanval en beste verdediging !

Reeds in de tiende minuut komen onze dames voor door Jessy Loos (foto). Jessy Loos verdubbelt de score rond het halfuur tot 0-2.
Vlak voor rust kan Mastenbroek tegenscoren. Pelt komt opzetten en lukt in de 65′ de 2-2 door Lize Hendrikx .

Het is echter Martine Nijs die een mooi doelpunt maakt in de 70′. Anne Ceulemans werkt in blessuretijd alle twijfels weg (2-4).

[UPDATE] Marc Faes van VoetbalNeerpelt maakte een hoop wedstrijdfoto’s.

6 Replies to “Esp. Pelt – Dames

1. Het was Lize Hendrikx die de 2-2 maakte voor esperanza als ik het goed gezien heb

2. Heb de tekst even aangepast en de link naar de foto’s van Marc faes toegevoegd. Mooi overwinning, meiden! 🙂