Seniors

Achel in pole-position

De eerste wedstrijd van de derde periode was een doelpuntrijke speeldag. Gemiddeld vier doelpunten per wedstrijd . Spijtig genoeg kwamen onze jongens niet tot scoren. We hadden meerdere mogelijkheden en als het 0-5 was geworden , had Hechtel niets te zeggen. Het bleef echter 0-0. Een brilscore die misschien heel duur kan zijn maar dat zien we op het einde van de rit pas.

De buren uit Achel profiteerde optimaal van de halve misstap van KFC en worden alleen leider. Achel leek op weg naar een gemakkelijke zege tegen Kadijk met een 3-0 voorsprong maar Kadijk gaf niet op. Het werd tenslotte 4-3 maar voor Achel was de buit binnen. Ook Kattenbos mengt zich voluit in het titeldebat. Vr. Zolder verliest wat van zijn pluimen na het verlies in deze topper. Kattenbos hield de nul en maakte er zelf drie.

In de degradatiestrijd boekte V. Lommel zijn derde uitzege op rij. Onze jongens zijn gewaarschuwd want wie krijgen we op bezoek volgend weekend, jazeker V.Lommel. Grote Brogel  kende geen moeite met buur Peer SV. Het werd geen typische derbyuitslag maar een forfaitscore. Peer SV zit nu op gebakken peren met die vijftiende plaats in de rangschikking. Hekkesluiter blijft Gestel dat al een zeventiende nederlaag aangesmeerd kreeg. Derde provinciale is blijkbaar toch een trapje te hoog.

Volgend weekend is het carnaval , normaal een vrij weekend maar we moeten aan de bak omdat Koning Winter Koning Voetbal versloeg in januari. Opgelet de wedstrijd begint om 18h30. Je mag ook later komen maar dan heb je al een heleboel doelpunten gemist want deze week wordt er getraind op grof geschut. Tot de volgende . Alaaf