Seniors

V. Zolder verliest na 9 matchen zonder nederlaag

Sinds 15/9 had V. Zolder niet meer verloren. De ploeg begon met een 1/9 in de competitie en dan begon de motor plots te draaien. Geen enkele ploeg kreeg Zolder nog onder de knie. Iedere ploeg kwam supergemotiveerd aan de aftrap om de reeks af te stoppen en het lukte Kadijk. 3-0 lijkt gemakkelijk maar dat was het zeker niet.Kadijk wiste zo de beschamende nederlaag in Peer uit.

Ook KFC had iets goed te maken. De Rode Leeuwen toonde weer vechtlust, mentaliteit en haalde tweemaal een achterstand op. Bart Engelen werd terecht in de persbloemetjes gezet met zijn drie doelpunten. Hij is met 18 doelpunten nu allen topschutter van de reeks. Mooi maar het is ook het werk van heel de ploeg. Als hij geen bal krijgt zullen de netten niet trillen.KFC staat weer mooi derde achter de ijzersterke buren uit Achel die Lummen met 3-0 naar huis stuurde en leider Kattenbos had aan een doelpunt genoeg om de wedstrijd te winnen.

Peer SV had vorige week vertrouwen opgedaan en won de degradatietopper in Gestel.Ze klimmen naar de veertiende plaats. De trainerswissel in V. Lommel had een half schokeffect. Het zag er heel benard uit toen De Man zijn zeventiende maakte voor Park maar een minuut voor tijd kon Poets nog gelijkstellen.Is V. Lommel gestart nu ?

De verrassing viel in Herkol te noteren. De thuisreputatie kreeg een deukje na een nipte nederlaag tegen Kattenbos maar nu was Grote Brogel de boeman. Een 3-2 voorsprong werd vijf minuten voor tijd door twee doelpunten van De Smedt in verlies omgezet. Voor trainer Pinxten van Herkol het sein om te vertrekken en zo krijgen we weer een trainerswissel in deze reeks. De club zal wel overstelpt worden  door sollicitaties want ondanks de ondankbaarheid die deze job soms heeft is ze door velen gegeerd.

Aanstaande zaterdag is het ploegenvoorstelling bij KFC. Je kan dan zien hoeveel welpjes er dan wel rondlopen die als droom hebben ooit in de eerste ploeg van KFC te spelen. En sommigen geraken misschien wel verder en dan kan je later zeggen, weet je nog dat was dat ukje dat als een kleine Beckham het veld betreedt. See you next week.