Vrouwen

Halveweg Zonhoven-Dames

Reeds na 26” krijgt KFC een mooie kans om de score te openen, Martine Nijs schiet net over.

In het begin van de wedstrijd heeft de verdediging van HW de handen vol met onze dames, 3 vrije trappen net buiten de 16m , maar deze brengen niets op. In de 17′ wordt er een bal van KFC van de lijn gered en blijft het 0-0.

Op de 24′ kan de keeper van Hamont een gamaakt doelpunt verijdelen op de lijn en begint Zonhoven sterker te worden en in de 31′ scoort Vriens de 1-0.

In de tweede helft is Zonhoven sterker dan Hamont en toch is het wachten tot 8 minuten voor affluiten voor er weer een doelpunt valt, helaas voor KFC aan de verkeerde kant. Scorsone scoort op strafschop de 2-0.
Dit is ook de eindstand.

Positief aan deze wedstrijd was , gezien het belang van de uitslag, dat er maar 1 gele kaart viel.

Na deze wedstrijd namen we ook afscheid van onze keepster Ann-Marie Dokter, die door de bouw en haar werk tijd tekort heeft om te trainen en spelen.