Seniors

Rode leeuwen houden winterslaap

Onze ploeg had de supporters krom zin gegeven. Toegegeven, de mannen in het zwart hadden ook geen superdag. We kwamen gehandicapt het veld op maar dan denk je , jongens pak je kans , laat zien dat je een basisplaats waard bent voor KFC. Helaas het liep niet en Stal maakte daar gretig gebruik van. 0-4 thuis verliezen, er zijn plezantere manieren om daarna een stuk vla te eten. Volgende week MOET het beter.

Mario Been gaat nog gelijk krijgen. Als je elke week van trainer wisselt, speel je kampioen. Peer SV bakte er tot op heden niets van en nu kregen ze Kadijk over de vloer. Een ploeg die niet meer wist wat verliezen was. Een nieuwe trainer en hupsakee, Peer wint tegen Kadijk. Menig voetbalpronostiek werd vloekend in de vuilbak gegooid. Een andere staartploeg Viversel zorgde ook voor sensatie. Met een mannetje minder gingen ze winnen in Lummen.

V.Lommel en Gestel konden dit huzarenstukje niet nadoen en blijven onderaan bengelen. Bij V. Lommel hebben ze de gedachte van Been uitgevoerd en een nieuwe trainer aangeworven. Marino Blancke ( ex-Kadijk ) neemt nu de touwtjes in handen. Arm Park Houthalen, volgende week moeten ze tegen V. Lommel. Park zal ook nog eens met een vertimmerd elftal moeten spelen. In Zolder gingen poppetjes dansen, drie rode kaarten, twee voor Park en tegendoelpunt in de slotminuut. Die vla na de match moesten ze misschien gaan zoeken.

Achel en Kattenbos hadden geen goesting in winterslaap en gingen voor de volle pot . Ze wonnen hun wedstrijd en staan nu op 1 en 2. Zij kregen een borrelke bij hunne koffie met vla. Tot volgende week.