Seniors

Kattenbos en Zolder winnen de toppers

Kattenbos dat de periodetitel in extremis aan ons moest afstaan , heeft dit uitstekend verwerkt. Het smeerde Herkol zijn eerste thuisnederlaag aan. Herkol domineerde maar kon de kansen niet afmaken. Vlak voor tijd kwam er dan een schot vanuit de tweede lijn van Belmans en binnen. Kattenbos is weer leider. Onze jongens waren op bezoek bij Achel en vooral de kassier had een big smile. Vijfhonderd toeschouwers, bij derdeklasser Bocholt kunnen ze hier enkel van dromen.

De derby was een aangenaam kijkstuk waarin beide ploegen de punten deelde. Voor KFC was dit een gewonnen punt met een doelpunt van de onvermijdelijke Engelen, de groenhemden zagen dit als twee verloren punten. V. Zolder blijft zijn opmars verder zetten. Ham United liet zich gewillig naar de slachtbank leiden en van een topper is nooit sprake geweest.Vr. Zolder springt nu over Achel en Ham naar de derde plaats. Al acht wedstrijden zonder nederlaag , toch wel bijzonder sterk.

Lummen VV dat vorige week nog scheidsrechter speelde in het periodetiteldebat liep toch onverwacht een zware nederlaag op in Grote Brogel. Grote Brogel had viermaal op rij verloren maar deze keer stond De Smedt met drie doelpunten scherp. 5-2 werd het . Deze uitslag werd ook bijeengespeeld bij Kadijk- Gestel.  De trainerswissel bij de Overpeltenaren zorgt al voor 13/15 op het rapport. Komen ze toch aan de macht in 3a?

Onderaan in de rangschikking deden Viversel en V. Lommel gouden zaken. Voor Peer SV ziet het er benard uit en met de komst van Kadijk volgende week zit er wellicht weinig beterschap in.

KFC speelde zijn eerste thuiswedstrijd van de tweede periode thuis nu ZONDAG om 14h30 tegen Stal . Bij Stal loopt er ene Elsen rond, in de gaten houden mannen.