Vrouwen

beker van Limburg dames

Onze dames hebben vandaag een verdienstelijke match gespeeld tegen HW Zonhoven. Het eerste kwartier zijn er enkele kansjes voor onze dames maar geen enkele bal gaat tegen de touwen.

In de 17′ eerste kans voor HW die voorlangs gaat. Een minuut later is het dan toch 1-0 als Concetta Scorsone een vrije trap mooi binnenschiet.

Beide ploegen maken er een spannende wedstrijd van en als in de 33′ Stephanie Vriens de 2-0 scoort lijkt de match gepeeld. Vlak voor rust is er een corner voor KFC Sam Quets scoort hierbij de 2-1.

In de tweede helft blijft KFC op zoek naar het gelijkspel en als Caitlin Wijnants een strafschop mag trappen een kwartier voor tijd lijkt alles over en out, hier brengt de paal redding.

het venijn zit in de staart, in de 92′ maakt An Sofie Palmaerts de 3-1