Laatste speeldag beslist over periodetitel

De topper van de negende speeldag was ongetwijfeld Achel tegen Zolder. Kon Achel Zolder een voetje lichten ? V. Zolder was met 15/15 enorm sterk bezig. Het leek Achel te lukken met een 1-0 voorsprong en de bezoekers kwamen ook nog eens met tien te staan. Die man minder deerde V. Zolder niet en ze kwamen nog langszij. Door deze puntendeling kon KFC op de tweede plaats geraken.

Onze jongens moesten hiervoor Grote Brogel opzij zetten dat op gelijke hoogte stond in de klassering. KFC begon zoals meestal sterk aan de wedstrijd en kon dit met een doelpunt bonus naar de koffie brengen. De tweede helft verliep moeilijker maar een doelpunt van Vangerven in blessuretijd sloeg de thuisploeg definitief KO. KFC is zo de enige ploeg die Kattenbos nog van de periodetitel kan houden. Kattenbos kon met veel moeite Hechtel verslaan. Drie punten bonus en een positievere doelpuntensaldo, er moet veel gebeuren om hen van de periodetitel te houden. We houden ons echter vast aan de wetenschap dat in voetbal alles mogelijk is. KFC speelt zondag om 14H30 (let op de tijd anders ben je een half uur te laat ) thuis tegen Viversel en Kattenbos heeft met de verplaatsing naar Lummen toch op papier een moeilijker opdracht.

Herkol blijft thuis een oninneembaar bastion. Ze boekte de vijfde thuiszege op rij. Deze keer moest Lummen eraan. In de kelderverdieping zien V. Lommel, Peer SV en Gestel  na een nieuwe nederlaag de ploegen steeds verder van hun afschuiven. Voor dit trio wacht een lange strijd voor het behoud.

In het seizoen 2002-2003 speelde KFC ook al eens tegen Viversel, toen in tweede. Uitslag was 3-0.