Seniors

Kermisgoden vergissen zich van ploeg

41 doelpunten kruiden de achtste speeldag in 3A. KFC verloor de topper tegen Kattenbos. Een nederlaag die niet had gehoeven en de teleurstelling was ook groot. Na de 0 op 6 is onze leidersplaats even ribberdebie . Toch moeten we nu dadelijk niet in paniek slaan. We pikken de goede dingen mee naar de toekomst en aan de werkpunten zal geschaafd worden door de trainer. Kattenbos is nu de nieuwe leider. Eerste achtervolger is…

Jawel Vr. Zolder. Geruisloos maar ik had het in de mot blijft deze ploeg winnen. De vijfde zege met een thuisoverwinning tegen Viversel is binnen. Volgende week krijgt Achel de kans om de Zolderse trein tot stilstand te brengen. Achel zijn dipje is volledig weg, het team zit weer op de rails en een vlotte zege bij staartploeg Peer SV was het gevolg. De komende tegenstander van KFC is Grote Brogel. Grote Brogel kende ook een geweldige start. Vorige week verloor het van ploeg in vorm V. Zolder. Met de wedstrijd tegen hekkesluiter V. Lommel kon de draad weer opgepikt worden. Dat pakte heel anders uit. V. Lommel pakte zijn eerste zege van het seizoen met twee doelpunten van Vandenberk.

Opvallend is dat er bij Herkol een verschil is tussen uit en thuis. Thuis pakt de ploeg een 12/12. Uit is het resultaat met 2/12 erg mager. Drie treffers van De Man waarvan eentje in de slotminuut deed de Herkolse boot zinken bij Park Houthalen. Hechtel kon na twee nederlagen thuis Lummen bedwingen waardoor het vertrouwen weer een  boost kreeg. Kadijk ontving Ham United , voor de wedstrijd hadden de bezoekers een zespunten bonus. Deze bonus werd gehalveerd door maar liefst zes doelpunten. Kadijk slaat zich weg van het onderste peloton en ziet de middenmoot in zicht.

Gestel is de nieuwe hekkesluiter. Het scoorde zelf driemaal maar dit was niet voldoende voor punten te halen want de bezoekers uit Stal potte er nog eentje meer. Ik ben benieuwd wat de volgende speeldag brengt. Aan doelpunten ontbreekt het in deze reeks in ieder geval niet.