Seniors

De wedergeboorte van Kadijk

Toch raar soms die voetballers. Neem nu Kadijk. Topfavoriet. Verschillende speeldagen bakken ze er niets van, trainer buiten. Een andere trainer, zelfde team. Uitwedstrijd in Stal, toch niet de eerste de beste en hupsakee , ze gaan winnen met 0-2. Schokeffect maar wel een grote want het gebeurde met negen man. Voor rust werden er twee van Kadijk uitgesloten en normaal is het dan boeken dicht. Niet dus, plots kunnen ze voetballen en winnen…

De leiders kregen te maken met een nederlaag. Grote Brogel , toch wel de verrassing van het seizoen, verloor thuis met 0-1 van V. Zolder. V. Zolder zet de opmars rustig verder met een 12/12. De laatste nederlaag was tegen ons. KFC speelde een aardige wedstrijd in Lummen alleen de kers op de taart ontbrak en dat waren doelpunten.  Lummen sloeg KFC knock-out in het slotkwartier en volgt nu op één punt in de stand. Kattenbos beent ons bij met een zege tegen hekkesluiter V. Lommel. Dankzij het doelpuntensaldo is Kattenbos nu de nieuwe leider.

Achel heeft zich opgetrokken aan de ruime zege in Kadijk. Gestel werd smurf gevoetbald en werd onder de voet gelopen door onze buren, 8-1 aub. Herkol en Ham United komen door hun zege weer dichter aanleunen tegen de leiders.  Na vijf nederlagen kon Peer SV nog eens een gelijkspel halen in Viversel. Het was de enige draw van deze speeldag. Volgende week is er de TOPPER KFC – KATTENBOS. Alleen daarheen zou ik zeggen.