Tien om te zien

Na de zware nederlaag in Herkol hadden onze jongens iets recht te zetten. Ze deden dit met verve. Met vooral in de eerste helft snelle baltoetsen, prangende stilstaande fases, vroeg storend werk bij balbezit tegenstander werd Hechtel volledig tegen de muur gezet. De ruststand was 1-0 en daar mocht Hechtel heel blij mee zijn . Ze kreeg zelfs na rust nog meer haver dan ze verdiende toen een misverstand in de verdediging afgestraft werd 1-1.KFC bleef gaan…

De thuisploeg werd beloond in de slotfase waarin Bart Engelen zijn tiende doelpunt van het seizoen lukte. Goed bezig Bart, volhouden dit .

Grote Brogel en Kattenbos stonden voor de speeldag ook met ons aan de leiding. Grote Brogel moest heel lang wachten eer het buur Peer SV onder tafel kreeg. In de laatste twee minuten werd tweemaal gescoord. Opluchting bij Grote Brogel, tristesse bij Peer SV dat een punt zag verloren gaan en zo in de degradatiezone blijft. Kattenbos dat vorige week nog negenmaal scoorde wist nu de netten tweemaal te vinden. Niet voldoende want V. Zolder legde er vier in het mandje. Voor V. Zolder de derde zege op rij en Kattenbos moet Grote Brogel en ons even lossen.

Op deze zesde speeldag was er ook de topper tussen Kadijk en Achel. Beide ploegen waren wat uit koers geslagen. Achel zorgde met een straffe 1-5 voor een revival, voor Kadijk was het nogmaal down under. Ze staan al elf punten achter de leiders en tenzij er wonderen geschieden zal de titel voor Kadijk niet voor dit seizoen zijn.

Gestel had geen zin meer in de rode lantaarn en gaf die afgelopen weekend in handen van V. Lommel. Gestel boekte zijn eerste zege van het seizoen en V. Lommel ging thuis zwaar onderuit tegen Lummen VV.

Met Lummen VV is meteen ook onze volgende tegenstander genoemd. Lummen is de competitie aardig begonnen en staat momenteel op de vijfde plaats. Onze jongens staan voor een zware dobber maar als ze voetballen zoals afgelopen zaterdag pakken we de drie punten, zeker weten. Als je zondag je stem hebt uitgebracht op je favoriete politieke partij mag je zondagnamiddag gaan kijken naar je favoriete voetbalploeg. Tot volgende week.