Seniors

Kattenbos en Herkol delen klappen uit

We hebben een nieuwe leider in 3A. Kattenbos.  De leider gaf Peer SV een geweldig pak slaag. Het werd een miniemenuitslag van 9-0. De vorige leider , onze club, leed een eerste nederlaag. In Herkol haalde we nog een achterstand op en kwamen met een mannetje meer te staan. Deze kentering zorgde echter niet voor een zege integendeel…

We kregen een ferme tik 5-2 en volgens een krant werd de leider al te gemakkelijk onder de duim gehouden. Woorden die ik niet graag lees. De toekomst zal uitwijzen of dit een accident parcours was of dat we tegen topploegen gaan tekort schieten. Ook Grote Brogel komt naast ons te staan. Met meer moeite dan hun lief was versloegen ze de hekkesluiter maar de drie punten zijn binnen.

Achel en Kadijk blijven punten morsen. Achel kreeg wel een stevige tegenstander voor de voeten met Park Houthalen en als je in een dipje zit zijn dit niet de ideale tegenstanders. Voor Kadijk tellen geen excuses. Als je titelambities hebt moet je tegen een ploeg dat amper drie punten telde kunnen winnen. De Overpeltenaren schuiven richting degradatiezone. Wie had dat gedacht ?

Onze volgende tegenstander Hechtel hield de punten thuis. Ze draaien aardig mee met 9/15. KFC is verwittigd voor zaterdagavond.