Seniors

KFC scoort als een lieve lust

Om doelpunten te zien moet je naar KFC gaan kijken. Met een gemiddelde met iets meer dan vier per wedstrijd schieten onze mannen geregeld de netten bol. Ook in V. Lommel was het weer van dat. Thomas Jaeken, Bart Engelen en Jeroen Vanseggelen stonden weer bij de doelpuntenmakers. Veel scoren dus dat is ook veel punten pakken. KFC is goed gestart aan de competitie met 12/12. Wie helemaal de start gemist heeft is

Kadijk. Kadijk werd voor het seizoen als een grote titelkandidaat beschouwd en terecht met zo een spelersgroep. Trainer Blancke krijgt de machine echter niet op gang. Na de openingszege in Hechtel werd nog maar één puntje gesprokkeld en staat deze ploeg net boven de degradatiezone. Dit mag niet te lang blijven duren of de titelambities mogen de kast in. Onze buren uit Achel krijgen te veel doelpunten binnen. Acht op twee speeldagen en dat is toch verrassend veel. Na de knappe zege tegen Herkol kwamen twee nederlagen op rij en zakt Achel naar de middenmoot. Zo zie je maar in voetbal kan alles snel veranderen.

Kattenbos en Grote Brogel zijn de ploegen die de hielen likken van KFC. Zij staan op drie punten. Grote Brogel ging winnen in Kadijk en Kattenbos hield vlot afstand van staartploeg Gestel.

Bij de partij tussen Stal en Herkol stonden twee prijsschutters tegenover elkaar. Elsen en Vandaal wisten weer tweemaal de doelman te verschalken. Elsen van Stal is momenteel alleen topschutter in onze reeks met acht doelpunten. De partij eindigde op een gelijkspel.

In Park Houthalen zat het venijn in de staart . Lange tijd zag het er naar uit dat Viversel met dat ene doelpunt de schaapjes op het droge had. In de laatste vijf minuten bezorgde De Man met twee doelpunten ze echter nog een koud stortbad.

KFC behaalde de zeges tegen ploegen die allemaal in de staart van de rangschikking staan. Met de verplaatsing naar Herkol wacht een ploeg van een andere kaliber. Het is meteen onze eerste topper van het seizoen. Bij de tegenstander is er een speler die wel supergemotiveerd zal zijn en dat is ex-KFCer Tim Vandaal. Voor ons zal het een extra prikkel moeten zijn om deze klip te omzeilen. De pintjes zullen achteraf eens zo lekker smaken.