Onze ploeg staat op kop

KFC en Achel begonnen als leiders aan de derde speeldag. Beide leiders lijden na de eerste speelhelft. Zowel KFC als Achel moesten een 0-2 achterstand zien op te halen. KFC begon de tweede helft met goede moed, een mannetje meer dan moest kunnen. Jaeken had dit begrepen en scoorde vrij snel en toen was het wachten… Sommige toeschouwers zagen de bui al hangen, de bezoekers gaan met de eerste zege lopen.

Het venijn zat in het slot. Trainer Jeroen bracht zijn ploeg in de voorlaatste minuut langszij en vooraleer Zolder beseft wat er aan de hand was schoot Bart Engelen met zijn zesde treffer van het seizoen KFC alleen naar  de leidersplaats. Achel was het immers niet gelukt de achtervolging succesvol af te ronden. Bij Stal zorgde onder meer prijsschutter Elsen met ook zijn zesde doelpunt voor een onverhoopte zege. Achel dat de voorbij speeldag nog Herkol achter zich liet verslikte zich nu in Stal. Achel en Stal komen nu op gelijke hoogte.

Zes punten, een saldo dat meerdere ploegen delen. Herkol nam de overwinningsdraad weer op en versloeg vrij gemakkelijk V. Lommel. Oud-KFC-er Vandaal had hier met twee doelpunten een groot aandeel aan. Ook buur Grote-Brogel totaliseert zes punten nadat ze Park Houthalen de eerste nederlaag van het seizoen aansmeerde.Dan hebben we nog Hechtel en Kattenbos. Ze komen na hun thuiszege ook op drie punten van KFC. Vooral de zege van Kattenbos met 3-2, ook in de slotminuten tegen Kadijk springt in het oog.

Lummen won de derby van Gestel  en bezorgde zo de bezoekers de rode lantaarn met 0 punten. Tenslotte was er nog de ruime zege van Viversel tegen Ham United. Ook op de derde speeldag werd dus vlot gescoord in deze reeks, 39 doelpunten aub.

Onze volgende partij is zondag in V. Lommel. Nog vijf keer slapen en dan weten of onze Rode Leeuwen nog steeds Koning Voetbal zijn in 3A.