KFC en Achel leiden de dans

KFC Hamont 99 en Achel zijn de enige ploegen die het maximum hebben kunnen behouden. De aanvallers van KFC hadden er weer zin in . Na vier doelpunten vorige week werd nu de doelman liefst vijfmaal verschalkt. Er werd een aardige peer gestooft en daar had ondergetekende best wel zin in.Ook werd de nul gehouden en dat is ook een mooie opsteker. Onze buren uit Achel kregen met Herkol, een titelkandidaat op bezoek. Herkol opende sterk maar kwam niet tot scoren. De groenhemden deden dit na rust wel en wonnen met 3-0. Toch een sterke uitslag tegen zulke ploeg en Achel houdt al 180 minuten de netten schoon. Kadijk had tot twee minuten voor affluiten ook nog het maximum in handen. Met een 2-0  leek kees klaar maar daar dacht Vanderheyden van Lummen anders over en met twee doelpunten kwamen de bezoekers nog langszij. Kadijk bleef met een kater achter.

Grote Brogel kon geen verlengstuk breien aan de thuiszege en ging met zware 4-0 cijfers onderuit in Ham United. Ja, er werd weer vlot gescoord in deze reeks(31 doelpunten). Hechtel potte er ook vijf en Stal, vorige week nog in het verliezende kamp maakte ook een kwartet thuis tegen Viversel.

Onze volgende tegenstander Vr. Zolder kon nog niet tot scoren komen maar de verdediging liet ook geen gaatje en het bleef 0-0. Aan ons de taak om volgende week die muur te doorbreken zodat we deze goede start nog een verlengstuk kunnen geven.