Seniors

Daar komen de schutters

Op de eerste speeldag bleek dat de voetbalhonger groot was. Er werd vlot gescoord, 34 ballen vlogen in het netje. De hoogste score viel te noteren in de wedstrijd Kattenbos-Ham United met 5-3.  Zaterdagavond werd het goede voorbeeld al gegeven door onze Rode Leeuwen.

Binnen het  kwartier  stond het 2-0. Brokken maken noem je dat eh Jeroen. KFC  was duidelijk de betere ploeg en heeft alvast zijn start niet gemist. Bart Engelen is samen met vijf anderen topschutter van de reeks met twee doelpunten. Ik hoop dat hij nog veel scoort…. Kadijk die al grote favoriet naar voren werd geschoven moest lang wachten op de zege. Hechtel moest zich in de 78st minuut gewonnen geven door een doelpunt van Hendrickx. Onze trainer noemde in de voorbeschouwing Achel als de te kloppen ploeg. Achel won vlot in Viversel met 0-4 en de score had nog hoger kunnen oplopen. Ex-Esperanza speler Smolders begon met zijn teller op 2 te zetten. Ook onze buren uit Herkol en Grote Brogel wisten viermaal te scoren. Herkol deed het ook met een cleansheat , Grote Brogel liet er twee binnen.

Onze tegenstander van volgende week Peer SV won met 0–2 in V.Lommel. Opmerkelijk was dat er in die partij geen enkele kaart getrokken werd. Een collega van me zei voor aanvang van het seizoen: “Ludo, Peer SV haalt al zeker zes punten want Hamont zit in onze reeks” Ik hoop dat onze jongens dit lezen en laat dit een extra prikkel zijn om volgende week brokken te gaan maken in Peer SV. Zo kan ik daarna met plezier gaan werken.

Tot volgende week…