Nieuws

Gelijkspel in Balanscup

Het zonnetje scheen lekker op De Roosen
Ons eerste elftal heeft een 2-2 gelijkspel behaald bij Esp. Neerpelt. In de Balanscup (voorheen Beker van Noord-Limburg genoemd) werd er gespeeld tegen de lokale Beloften.

In de eerste helft scoorde Peter Rutten de 0-1 (rebound van bal tegen de lat van Bart Engelen). Na de pauze kwam Neerpelt beter in de match en werd een kwartier voor tijd de 1-1 gescoord. Tom Rooyakers kon KFC nog op voorsprong brengen, maar de thuisploeg stelde luttele minuten later al weer gelijk, vanop de stip.

One Reply to “Gelijkspel in Balanscup

1. Nog een opmerking ten persoonlijke titel, en daarom niet in het verslagje. Als scheidsrechter Damen het nodig vindt om 5 (jawel, vijf) gele kaarten te trekken voor Hamont, telkens wegens protest, dan denk ik dat hij op een foute manier zijn autoriteit probeert af te dwingen.

“De scheidsrechter staat in het veld om het spel eerlijk te laten verlopen, te straffen waar nodig en buiten dat zo onopvallend mogelijk te zijn. ”

“Wees als scheidsrechter niet te theatraal,blijf bescheiden maar kordaat,discreet doch steeds aanwezig op het juiste moment. Op die manier zal u als scheidsrechter gerespecteerd worden.”