Te zware nederlaag voor eerste elftal

Ons eerste elftal sloot de opendeurdag van zaterdag 18 augustus af met een wedstrijd tegen Racing Peer, kaderend in de Beker van Noord-Limburg.

Het eerste kwartier ziet er goed uit voor KFC, met goed combinatievoetbal en twee uitstekende mogelijkheden voor Tom Rooyakers (foto). Tegen de gang van het spel in valt het doelpunt aan de overzijde en neemt Peer de match in handen. Het derde kwartier herstelt de thuisploeg het evenwicht, maar het blijft 0-1 als Bart Engelen een dot van een kans mist.

Twee Peerse doelpunten kort na de rust maken de rest van de tweede helft overbodig. Hamont probeert nog een verdiende eerredder te scoren maar moet integendeel nog een vierde doelpunt slikken. Eindstand 0-4.