Nieuws

Tongeren-dames KFC

Voor deze oefenwedstrijd kon trainer Tim Schonkeren niet beschikken over Linda Custers, Marian Theunissen, Jessy Loos, Kaat Arits en An-Marie Dokter en neemt Ann Vaneijgen plaats onder de lat.

Na 45 sec. staat het reeds 0-1 , doelpunt van Sofie Baeten.

4 minuten later staat het alweer gelijk en begint Tongeren te scoren naar hartelust en staat het in de 22′ al 5-1.Na een korte drinkpauze gaat het wat beter , maar onze dames krijgen nog 3 doelpunten te slikken.

In de tweede helft loopt Tongeren verder uit naar 10-1. KFC krijgt nu wat meer kansen , maar deze gaan maar niet tegen de touwen.
In de 63′ scoort Martine Nijs de 10-2 en vlak voor affluiten scoort Tongeren de 11-2.

Verdiende maar overdreven overwinning van Tongeren. Indien Hamont compleet was geweest