Seniors

KFC pakt laatste reddingsboei

99 dagen stond KFC op degradatieplaats 15. Op de honderdste dag was het welletjes. Door de ultieme winninggoal van Bart Engelen kwam er een enorme boost in het KFC- huishouden. Het geloof dat het toch nog kan was enorm. Onze voorzitter wou een sterke twaalfde man mee naar Elen. Daar winnen en dan afwachten… De twaalfde man kwam erg sterk voor de dag en gaf de spelersgroep een extra prikkel op het veld met dito resultaat.

Was het doelpunt van onze sluipschutter Bart Engelen voldoende??. Helson had in theorie de sterkste tegenstander met kampioen Gellik. Gellik had mogen vieren mede dankzij onze zege tegen Gruitrode. Wellicht iets te veel, voor het eerst dit seizoen kreeg deze ploeg vijf doelpunten in één helft in zijn korf. Wie deed dit seizoen slechter???

Reppel bracht extra glans aan zijn derde periodetitel door te winnen van Bregel. Deze glans deed Bregel knock-out sterretjes zien en gaf ons een vreugdedansje. De competitie krijgt een verlengstuk voor onze jongens. Een geladen duel met Schoonbeek-Beverst staat op het programma. De verliezer degradeert naar derde. De winnaar moet bang afwachten wat er in vierde klasse gebeurt. Vooral de prestaties van Herk zullen in het oog gehouden worden. Helaas deden onze gouwgenoten een enorm slechte zaak door van rechtstreeks concurrent Everbeur te verliezen. Waarschijnlijk komen er voor deze ploeg testmatchen of toch niet ?? In voetbal is alles mogelijk, zelfs mirakels zijn de wereld niet uit en dat hebben onze jongens, strijdvaardige welpen vechtend als een leeuw, laten zien.

2 Replies to “KFC pakt laatste reddingsboei

  1. Ik kon het niet beter verwoorden!? 🙂
    Hopelijk staat er duizend man dinsdag langs de lijn!!!
    Gr Jerre

Comments are closed.