Seniors

Is er een mirakel in de maak ?

KFC leek een vogel voor de kat een maand geleden. Toen onze jongens thuis verloren van Grote Heide gaf niemand nog een euro voor het behoud. Spelers vertrokken … en de Hamontenaars bleven over. Trainer Van Seggelen bleef erin geloven, stap voor stap, steeds vertrekkend dat we beginnen met een punt. Wat volgde was een 12/15. Een resultaat dat ons nu brengt tot een superspannende slotspeeldag.

Toch staan we nog steeds voorlaatste en zijn we afhankelijk van andere resultaten. Met deze situatie kunnen we omgaan want we kijken alleen naar onszelf. Het doelpunt van Engelen gaf een boost door heel de club, het geloof dat het kan is is groot. Als we naar onze concurrenten kijken Helson en Bregel zien we dat ze ook tegen sterke ploegen moeten. Kampioen Gellik en derde periodetitel-winnaar Reppel staan op hun menu. Ploegen in vorm. KFC heeft voor een stuk deze ploegen de titel geschonken door Gruitrode dat in de running was voor de titel en de derde periode te kloppen. Wij moeten naar Elen  dat in de slotminuut ook de zege zag vliegen tegen Bregel en wordt zeker en vast een taaie brok. Ons favoriet elftal heeft alle steun nodig en onze voorzitter tracht zoveel mogelijk supporters te mobiliseren. Maak hier gebruik van om live aanwezig te zijn of  KFC het mirakel voltooit.

Gellik kroonde zich dus tot kampioen. De meeste waarnemers hadden dit voorspeld. Gellik begon nochtans zwak aan het seizoen met een 6/15 maar daarna begon de machine te draaien en het werd het verdiend kampioen. Nieuwe Kempen en Reppel werden naast de kampioen de periodewinnaars. Lanaken VV gaat een reeks lager spelen. En wij ??? Dat weten we volgende week pas … nog zes keer slapen.