Euro-cup

Euro-Cup 2012: een geslaagd evenement

De weersvoorspellingen voor het Paaswekend waren niet zo super en op zaterdagochtend was een fikse hagelbui even spelbreker. Later op de dag en de hele zondag bleef het gelukkig droog en kwam het zonnetje af en toe piepen. Perfect voetbalweer dus …

Sportief liep het weekend prima, met erg goede Fair Play cijfers voor de deelnemende teams. Gastclub KFC Hamont 99 stond in de eindrangschikking van de U15 en U17 telkens op de tweede plek en da’s een mooi resultaat.

Organisatorisch was het op voorhand wat afwachten: er waren wat minder teams en dan is het toch even kijken hoe dat uitpakt.
Wel, we mogen toch wel stellen dat dit goed gelopen is. Voor het ontbijt en het avondmaal in de tent was er steeds een KFC-team paraat. De frituur en de broodjesbar liepen lekker en in de tent en kantine was het steeds gezellig, ook met de 4de overwinning van Tom Boonen in Parijs-Roubaix.

De referees hadden een iets rustiger programma, vergeleken met vorig jaar. Ook wel mooi om te zien dat de jonge scheidsrechters ook graag naar ons tornooi komen.

Op het secretariaat was het af en toe wat puzzelen door het wegvallen van een U15-team maar alle wedstrijden zijn ingepland geraakt.

De receptie in het lokaal van De Grensduif was nieuw. Het lokaal leent zich hier uitstekend voor en dit zou dus wel eens herhaald kunnen worden.

De Street Soccer Clinics en de Free Style Demo waren leuk en indrukwekkend.

Op dit moment van schrijven wordt stadion ‘t Leeuwke weer opgeruimd. Daar zijn ook weer vrijwilligers aan de slag die er voor zorgden dat meer dan 800 voetballers een schitterend voetbalweekend beleefd hebben. Dankjewel allemaal!

Oh ja, er zijn nu een 150-tal foto’s op onze foto-site te vinden. Ook van (bijna) alle teams op de prijsuitreiking.

One Reply to “Euro-Cup 2012: een geslaagd evenement

  1. Beste Organisatie en vrijwilligers Euro-Cup toernooi 2012,

    De spelers van VV-Hattem D-1 zijn weer veilig thuis gekomen en van alle spelers en begeleiders hoorden wij alleen maar lof over de gehele organisatie bij u, van ontvangst tot verblijfsaccomodatie van activiteiten tot eten van velden tot alles wat erom heen draait.
    ALLEEN MAAR POSITIEVE REACTIES TE HOREN EEN GRANDIOZE ERVARING VOOR ONZE SPELERTJES EN BEGELEIDING.

    Als ouders willen wij u als organisatie en vrijwilligers van dit toernooi hartelijk bedanken dat u onze kinderen en begeleiders (die volgens hun verhalen ook weer terug in hun jeugdtijd waren gekomen) zo geweldig heeft ontvangen en verzorgt.

    PROFICIAT EN NOGMAALS BEDANKT.

Comments are closed.