Seniors

KFC voor het eerst drie matchen ongeslagen

Onze jongens, het zijn immers bijna allemaal Hamontenaren, zijn aan de beste periode van het seizoen bezig. Na twee overwinningen behaalde ze nu een gelijkspel op RC Peer dat hierdoor zijn leidersplaats in de derde periode verspeelt. De hand van trainer Van Seggelen wordt steeds meer zichtbaar en we zijn onverhoopt nog steeds in de running voor het behoud. Het is nog niet gedaan…

Er volgen nog drie matchen met V. Maasmechelen, Gruitrode en Elen. Volgende zaterdag komt V. Maasmechelen op bezoek. Ze zijn net ook in vorm met vier ongeslagen wedstrijden. Lanaken was het laatste slachtoffer. Bregel dat momenteel op de barrageplaats staat kreeg een zware pil te slikken op het veld van titelkandidaat Gruitrode. Gruitrode maakte er liefst vijf en lijkt klaar voor de topper op de komende speeldag in Elen. Elen maakte ook een goede generale repetitie door met 3-0 van Helson te winnen.

Leider Gellik maakte brandhout van Nieuwe Kempen. Nieuwe Kempen dat de eerste periodetitel pakte behaalde in de derde periode slechts drie puntjes. Ze zullen het over een andere boeg moeten gooien in de eindronde of ze mogen na een speeldag ook verlof gaan pakken.

Wijchmaal en As deden een gouden zaak in hun strijd voor het behoud met hun zege en de nieuwe leider in de derde periode is nu… Reppel.