zes ploegen winnen met clean sheet

Thomas JaekenGeen enkel gelijkspel op de afgelopen speeldag . Op het programma stond een topduel en een ander topduel. KFC liet er geen twijfel over bestaan afgelopen zondag. De rode lantaarn vonden ze maar niets en dus lieten ze deze maar in Lanaken staan. Jaeken maakte twee doelpunten en nog een eentje van Leyssen en we hadden een 0-3 zege in de broekzak zitten. Na de thuisnederlaag tegen Grote Heide gaf dit toch een aangenaam gevoel.

We naderen Bregel dat verloor in Nrt-Maaseik. Toevallig is dit onze komende tegenstander die we zaterdagavond op bezoek krijgen. Voor de mannen van de Maaskant is dit een  zeer belangrijke wedstrijd met het oog op de derde periodetitel. Samen met RC Peer staan ze in de derde periode aan de leiding met een toch al respectabele voorsprong van vier punten. RC Peer won de derby van Helson en liet dus ook geen steek vallen.

Een grote steek voor de titel liet Elen vallen. De toeschouwers die een spannend wedstrijd hadden verwacht tegen Gellik kwamen van een kale reis thuis . Na amper zeven  minuten had Putzeys al tweemaal gescoord en toen de thuisploeg ook nog even later tot tien man werd herleid was het Elense kalf helemaal verdronken in de Gellikse vijver. Gellik heeft een bonus van drie punten op Gruitrode. Gruitrode klom haasje over met Elen door met 1-0 te winnen van Eksel.

Net als Elen zit ook Nieuwe Kempen in een serieuse dip. Nieuwe Kempen startte furieus aan de competitie en won de eerste periodetitel. In deze periode heeft het tot nu slechts drie punten gehaald. Deze keer waren de jonges van Reppel te sterk.

Grote Heide heeft wellicht de schaapjes op het droge de thuiszege tegen As VV. Voor Wijchmaal blijft het nog bibberen nadat het tien minuten voor tijd nog een voorsprong uit handen liet glijden.