Seniors

Elen en Gellik maken slechte repetitie voor hun topper

Gruitrode ging vrijdag al in Gellik winnen en Elen kreeg de kans om haasje over te springen. Reppel dat vorige week nog Gruitrode klopte deed hier echter niet aan mee. Ze stuurde Elen met zware 4- 1 cijfers naar huis .Eksel en Peer hielden het op een draw en zo werd Gruitrode de enige winnaar bij de top vijf. De geel-blauwen zullen in feeststemming zijn geweest.

Nieuwe Kempen dat zich ook lang in het titeldebat heeft gemengd lijkt na de derde nederlaag op rij uitgespeeld. Ze zullen waarschijnlijk als winnaar van de eerste periode alles op de eindronde zetten en de rest van hun seizoen zal een voorbereiding zijn daarop.

In de kelderverdieping zakken KFC en Lanaken steeds verder naar de derde etage. Met Grote Heide en Bregel kregen ze tegenstanders die nog in het vizier stonden en mits een overwinning was er terug hoop. Helaas Grote Heide was te sterk en de Leeuw zijn gebrul werd een gehuil. Lanaken dat een belangrijk tweeluik stond met twee ploegen die net voor hun stonden mislukte ook in hun eerste opdracht. Bregel komt zo wat steviger op de eindrondeplaats te staan en heeft bijna Wijchmaal en As te pakken.

De volgende speeldag is bijzonder boeiend met zoals in titel vermeld de topper Elen-Gellik maar ook Gruitrode -Eksel. In Lanaken – KFC  wordt uitgemaakt wie de rode lantaarn krijgt. Ik vind de rode lantaarn maar niets dus laat ze aub in Lanaken mannen.