Seniors

KFC pakt punt tijdens carnavalsweekend

KFC behaalde zijn tweede gelijkspel in het seizoen. Boes mocht al vroeg een feestneus opzetten en onze keeper,Emmers,  zorgde voor een aantal prinselijke reddingen dat As maar een doelpunt kon maken. Met dit gewonnen punt mocht er carnaval gevierd worden. De scheidsrechter had het niet gemakkelijk in zijn maidenmatch en stuurde twee spelers naar de douche om af te koelen.

Niet enkel in onze match werd er rood getrokken. Op deze speeldag werd dit kaartje liefst zesmaal uit het borstzakje  of het achterzakje gehaald.

Gellik zette weer een stap richting titel. Zij wonnen van de strijdlustige buur Lanaken en Elen zag zijn titelkansen kapotgeschoten door Kosten van RC Peer die tweemaal raak trof.

Spektakel was er te beleven bij de topper Gruitrode – Nieuwe Kempen. Nieuwe Kempen bouwde een mooie 1-3 voorsprong uit. Gruitrode nam van de koffiepauze gebruik om een plannetje uit te werken om dit ongedaan te maken en in een denderende slotfase bezorgde invaller Lemmens de geel-blauwen de zege.

Ook in Grote Heide waren er zeven doelpunten te zien. Grote Heide maakte er eentje meer en begint de warme middenmoot te voelen. Wijchmaal deed een slechte zaak door met 0-3 te verliezen van Helson.

Door de nederlaag van Bregel kan KFC een puntje naderen. Hopelijk laat deze ploeg nog wat steken vallen zodat we op de barrageplaats geraken.Er volgen nog acht battles for struggling for survive. Let’s go for it.