Seniors

Leider Elen glijdt uit

Helaas geen punten op de teller voor onze favoriete ploeg. Nochthans zag het er op papier goed uit. Nieuwe Kempen moest verschillende spelers missen maar de invallers namen hun kans. Nieuwe Kempen kwam vroeg op voorsprong. KFC zette de achtervolging in maar veldoverwicht leverde geen doelpunten op. Jammergenoeg…stuntte Lanaken in Reppel. Daardoor delen beide ploegen de rode lantaarn. Bregel had de wedstrijd tegen As waarschijnlijk anders voorgesteld. Ze wilden hun opmars verder zetten maar As pakte verdiend een punt en zo blijft Bregel nog even op de barrageplaats staan.

Elen wachtte niet op het weer om onderuit te gaan. Ze maakte thuis een serieuse slipper tegen Nrt-Maaseik. Gellik vond dit best wel ok. Ze wonnen ondanks dat ze even achterkwamen met 3-1 van Grote Heide. Gellik , voor het seizoen als DE titelfavoriet aangeduid, staat nu op de eerste plaats. Gruitrode profiteerde niet van het puntenverlies van Elen. Ze lieten RC Peer amper in de wedstrijd komen maar de aanvallers hadden een vrije zondag genomen. De voetbalwet kwam dan op de proppen , kansen missen dus aan de andere kant viel de goal wel. Eksel dat wel won komt nu naast Gruitrode te staan.

Tenslotte pakte Helson een belangrijke driepunter tegen V. Maasmechelen. Net als op twee andere velden kwamen de bezoekers op voorsprong. Tijd voor de thuisploeg om alle hens aan dek te gooien en Helson won net zoals dat Eksel en Gellik dat deden.

Volgende week trekken onze jongens naar As VV. Hopelijk komen we niet in zak en as terug naar Hamont.

Share