Seniors

Bregel duwt KFC op degradatieplaats

Het voetbal van KFC was gelijk het weer, somber. Cadeautjes uitdelen in zo een belangrijke wedstrijd is erg jammer. Bregel nam deze in dank aan en ging met de drie punten naar huis. Onze jongens staan nu op een degradatieplaats en het gaat heel moeilijk worden. We kunnen er niet naast kijken dat er toch kwaliteit ontbreekt om in tweede te spelen. In theorie is het nog mogelijk om het behoud te verzekeren maar dan mogen we niet meer blunderen en kansen benutten

De thuisploegen konden dit weekend geen enkele maal winnen. Integendeel, de bezoekers gaven op sommige velden rammel. Gellik zette een prachtige kroon op de periodetitel met een klinkende 0-7 zege in Wijchmaal. De 0-4 van Elen bij Lanaken bracht helaas geen soelaas. Na de matige prestaties tegen KFC en As zette Eksel nog eens de puntjes op de i. V. Maasmechelen kreeg 1-6 van langs. Dit deed Nieuwe Kempen ook na twee nederlagen, het ging winnen bij RC Peer.

Gruitrode liet punten liggen in Nrt-Maaseik. Dit kwam vooral door een glansprestatie van doelman Mertens die nog eens liet kijken waarom hij volgend seizoen in bevordering gaat keepen.  Grote Heide dacht lang de buit binnen te hebben maar vlak voor tijd kon Reppel gelijk maken. Tenslotte was er nog de wedstrijd As -Helson waarin de punten ook broederlijk verdeeld werden.

De tweede periode zit erop. KFC won driemaal en bleef zevenmaal met lege handen staan. De derde periode begint met twee uitwedstrijden,. Hopelijk kunnen we onze slechte uitreputatie, de zwakste in de reeks, omkeren.

One Reply to “Bregel duwt KFC op degradatieplaats

  1. Ik weet niet of je het een gebrek aan kwaliteit moet noemen. Ik denk dat het vooral een gebrek aan ervaring is wat hier een rol speelt, als je ziet hoeveel jonge spelers dit seizoen al aan de slag geweest zijn.

Comments are closed.