Seniors

Nog drie kandidaten voor tweede periodetitel

Topploegen Elen en Gellik hebben hun misstap rechtgezet. In hun wedstrijd van afgelopen weekend lieten ze blijken dat het een accident parcours was. Elen en Gellik lieten geen twijfel over winst of verlies verstaan door met kurkdroge 3-0 cijfers te winnen. Gellik blijft hierdoor ook in pole-position voor de tweede periodetitel . Ze hebben een bonus van twee punten op Gruitrode  ( ook 3-0 winst tegen hekkesluiter Lanaken ) en drie op Elen. Wie verloor nog met 3-0 ?

Helaas stonden onze jongens al na een halfuur met 3-0 in het krijt. Erkaldan was in de eerste helft ongrijpbaar voor onze Leeuwen. We troffen Helson op een goede dag en dan kan die ploeg tegen iedereen winnen. De volgende wedstrijd wordt voor ons superbelangrijk. We ontvangen Bregel. Bregel is gaan shoppen in Nederland en heeft er een aantal versterkingen gevonden. De verrassing van de speeldag kwam ook van hen met een 2-3 zege bij de Nieuwe Kempen. Het gaf een grote doos vertrouwen vermits ik las dat ze nu gelanceerd zijn voor een plek bij de middenmoot.

FC Eksel moet na een 1/6 afhaken bij de top. Het moet zuur zijn dat dit net gebeurt tegen ploegen nr 13 en 15 uit de rangschikking. Tenslotte was er in de middenmoot de puntendeling tussen RC Peer en Nrt-Maaseik en de vroegere ” Daumscore ” van Wijchmaal op Reppel.

Volgende week wordt de tweede periode afgesloten en staan er dus spannende partijen op het programma. KFC dat niet in de running is voor de periodetitel kan zijn thuispartij afwerken op de vertrouwde zaterdagavond. Een partij die zeer cruciaal zal zijn.