Seniors

Top vijf verliest

De eerste speeldag in het nieuwe kalenderjaar stond bol van verrassingen. KFC Hamont 99 zorgde voor één ervan. Het begon nochtans niet goed toen het bij rust met 0-1 achterstond via goaltjesdief Vreys. Trainer Vanseggelen greep in met een aantal wissels die succes opbrachten. Op een tiental minuten werd Eksel murw geslagen met o.a twee doelpunten van Quinten.

Helaas voor KFC wonnen de ploegen die net boven ons staan ook hun wedstrijd en niet tegen de minste. Wijchmaal verraste leider Elen en As VV stuurde Gellik ook met een late Nieuwjaarskater naar huis. Gruitrode had de gelegenheid om de nieuwe leider te worden maar kreeg een pak rammel van Grote Heide.

Spektakel in Neeroeteren. Neeroeteren kwam 4-1 voor tegen Nieuwe Kempen. Nieuwe Kempen vocht terug tot 4-4 maar toen Schoonbroodt nummer vijf voor de thuisploeg binnenknalde hing Nieuwe Kempen in de touwen.

RC Reppel kon door de nederlagen van de kopploegen terug een beetje aansluiting vinden door een 2-4 zegen in V. Maasmechelen. Helson ging met dezelfde cijfers winnen in Bregel. Jawel , er werd weer vlot gescoord in onze reeks, 37x.

Lanaken VV blijft ondanks het gelijkspel tegen RC Peer hekkesluiter.

KFC heeft de operatie redding alvast zaterdagavond succesvol ingezet waarvoor een dikke proficiat. Onze volgende opdracht is zondag tegen Helson. Thuis kregen we een zware 0-4 te slikken, tijd voor revanche.