Seniors

KFC klopt periodeleider

Onder toeziend oog van vele jeugdspelers zorgde het eerste elftal voor een heuse stunt. De bezoekers uit Reppel dit met dito resultaten zich aan de kop van het klassement van de tweede periode heeft genesteld leek aanvankelijk deze positie ook niet af te geven. Een 0-1 voorsprong met nog een aantal kansen deed niet vermoeden dat KFC met de drie punten zou lopen. Onder impuls van een sterke Engelen kwam KFC terug en ging erover. De jenever smaakte steeds beter. Als straks Nouwen terug op zijn niveau zit dan is KFC klaar voor the battle van het behoud.

In Peer werd de derby ” de ploeg van ‘t stad ” uitgevochten, en het was Wijchmaal die met die titel mocht gaan lopen. KFC en Wijchmaal waren de enige ploegen die de punten thuis konden houden.

De grote kanonnen Elen en Gellik klaarden weer met een clean sheat de klus. Gellik, onze komende tegenstander, had in Bregel bij rust al een veilige voorsprong opgebouwd. Elen speelde na een snel doelpunt in As al in een zetel.

Lanaken waar Rene Verheyen de nieuwe trainer wordt kreeg de rode lantaarn weer toegeschoven. Ze volgen op twee punten van KFC  na de zware thuisnederlaag tegen Nieuwe Kempen. Eksel blijft aanklampen onder de kopploegen na 1-3 winst in Helson.

In de wedstrijden Grote Heide- Neeroeteren en V. Maasmechelen – Gruitrode bleven de doelpunten in de lucht hangen.

De terugronde is dus schitterend gestart voor onze favoriete ploeg. Drie gouden punten en vooral vertrouwen hebben we getankt afgelopen zaterdag. Volgende week in Gellik hebben we niets te verliezen, alles wat we meepakken is pure winst , laat deze gedachten ons vrij voetballen en wie weet vloeren we nog eens de periodeleider.