Seniors

Burenduel KFC-Reppel

Vanavond start de terugronde met de derby KFC – Reppel. Reppel is Elen niet maar zal toch een zeer taaie brok worden voor onze jongens. Reppel staat niet voor niets samen met Gellik aan de leiding in de tweede periode. In de heenronde behaalde Reppel ook de meeste punten op verplaatsing. Dit zijn allemaal waarschuwingen dat we vanaf de eerste minuut zullen moeten knokken tot de laatste.

Voor de wedstrijd stelt KFC zijn jeugdelftallen voor. Heel wat spelertjes zullen het veld weer betreden en dan zie je dan onze club een vereniging is waar velen het aangenaam toeven vinden. Wellicht lopen er nu jonge gasten tussen die over pakweg tien jaar het veld opnieuw betreden maar dan als volwaardig basisspeler van het eerste elftal. Het is daar waar de jeugdwerking dag in dag uit keihard aan werkt. Een niet te onderschatte taak waar even bij stil gestaan mag worden.

Onze eerste elftal heeft jullie vocale steun nodig. Indien je een beetje hees wordt van het  roepen kan je je stem bijtanken met een lekker jenevertje zoals je elders al kan lezen. Schol op de drie punten.