Seniors

Monsterscore in Grote Heide

Afgelopen speeldag waren de bezoekers de feestvarkens. Op zaterdagavond scoorde de bezoekers op vier velden drie doelpunten en dat is goed voor drie punten. Helaas was dit ook het geval op KFC waarin de bezoekers uit Elen zich de sterkste ploeg toonde en met de 0-3 ruststand zich tevreden toonden . Nieuwe Kempen kon na twee nederlagen op rij een belangrijke zege halen in Eksel en blijft op een punt van de leiders.

Neeroeteren en Reppel behaalde hun tweede overwinning op rij zaterdagavond met hun drie doelpunten op verplaatsing. Wie ook drie doelpunten scoorde  was Lanaken op visite bij Grote Heide op zondagnamiddag. Zondag is zaterdag niet want die drie doelpunten volstonden niet. Grote Heide wist liefst zevenmaal de netten vinden met een openingsdoelpunt van ex-kfc-er  Lode Thirion.

Gellik behaalde een voorspelbare zege op het veld van Helson met 1-4 en Gruitrode puurde vertrouwen uit de lucky zege tegen KFC met een 0-2 overwinning op As. Enkel in de wedstrijd V. Maasmechelen – RC Peer was er geen winnaar maar daar hielden de doelmannen ook hun netten schoon.

De heenronde zit er met deze speeldag op . De titelstrijd gaat volgens mijn bescheiden mening tussen Elen en Gellik. De degradatiestrijd zal uitgevochten worden door KFC, Lanaken en Bregel. As en Helson zullen ook uit hun doppen moeten kijken.