Seniors

Duur puntenverlies van KFC


KFC trok op een ideaal moment naar Gruitrode, een ploeg die op dit moment met veel blessureleed krijgt af te rekenen. Het leek er ook dat KFC de volle pot zou gaan pakken. Engelen wist al vroeg te scoren maar helaas werd deze voorsprong op het half uur teniet gedaan. Quinten kreeg na een eerdere benutte strafschop de gelegenheid om bij een tweede KFC op voorsprong te schieten maar hij liet deze unieke gelegenheid liggen. Tot overmaat van ramp wist Gruitrode dan nog te scoren in de slotminuten en zo verloor KFC erg dure punten.
Wat is er toch met periodewinnaar Nieuwe Kempen aan de hand ? Vorige week een bolwassing van Gellik , nog enigszins te verstaan , maar nu een zware thuisnederlaag tegen Grote Heide dat de afgelopen twee speeldagen niet kon winnen. Een tijdelijke dip of gaat Nieuwe Kempen afhaken voor de titelstrijd ? Gellik won ook dit weekend vlot de topwedstrijd van de veertiende speeldag. Eksel kon nog een speelhelft de nul houden maar in de tweede helft leverde de dominantie van de thuisploeg wel doelpunten op

Co-leider , Elen , liet ook geen steek vallen. Een overtuigende 4-0 overwinning tegen Bregel. Bregel blijft onderaan postvatten. Ook Lanaken blijft KFC nog vergezellen in de degradatiezone. Lanaken kon thuis niet winnen van Wijchmaal en de bezoekers nemen nu een zespunten bonus.

Bij Neeroeteren kan stilaan het typelftal opgesteld worden en dat is aan de resultaten te merken. Zij maakten er ook vier, ja de netten trilden vaak in deze reeks. Tenslotte was er nog de match Reppel- Helson die in de slotseconde beslist werd in het voordeel van de thuisploeg.  Oeps, ik vergeet RC Peer dat met 2-0 won van As.

Volgende week wordt al de laatste speeldag van de heenronde afgewerkt. Met de komst van Elen heeft KFC  een zeer harde noot om te kraken maar als we als leeuwen op het veld komen zal dit wel lukken.