Nieuws

KFC is even groggy maar het is nog niet gedaan

Het dieptepunt hebben we nu wel gehad met die zware pandoering in Neeroeteren. Tijd om weer een blok te gaan vormen die wil strijden voor de punten en fier te zijn om te spelen voor zo een mooie club als KFC Hamont 99.

De positieve uitschieter van deze speeldag kwam uit Reppel. Reppel is DE giant-killer van deze afdeling. Deze keer moest Gellik dat een sterke remonte bezig was de punten laten aan Reppel.  Nieuwe Kempen en Gruitrode profiteerde hiervan om terug drie punten uit te lopen op Gellik. Nieuwe Kempen won in Wijchmaal en Gruitrode nam thuis afstand van Helson.

Na een 1/9 smaakte de zege voor RC Peer weer bijzonder zoet. Dieter Kosten had een ruim aandeel in de 3-1 zege tegen Bregel. Ook Grote Heide zag een reeks afgebroken maar dan een positieve. Na vijf ongeslagen wedstrijden maakten ze nog eens kennis met een nederlaag. tegen V. Maasmechelen.  Voor trainer Bernaerts werd  het de eerste nederlaag met zijn club.

Standard Elen dat op de slotspeeldag de periodetitel aan zijn neus zag voorbijgaan zit in een dipje. De topper op papier thuis tegen Eksel werd een bijzonder mager beestje  met een derde opeenvolgende verlies.