Seniors

Eerste thuiszege van KFC smaakt naar nog

KFC heeft zijn eerste opdracht van het belangrijke drieluik succesvol vervuld. Ondanks een 1-2 achterstand bij de rust werd met een leeuwenhart gestreden voor de overwinning en we zijn geslaagd. Proficiat mannen. Roy Willems ( foto artikel hieronder) drukte een belangrijke stempel op de wedstrijd. Met deze zege geeft KFC de rode lantaarn door aan Lanaken. Lanaken verloor de zespuntenwedstrijd in Helson

Ook onze komende tegenstander Grote Heide deed een goede zaak in de kelderverdieping. Grote Heide, sinds de trainerswissel, draait op volle toeren en won met ruime 0-3 cijfers in Bregel.Wij komen nu naast Bregel in de rangschikking te staan.

Nrt-Maaseik komt ook in het zicht van KFC. Nrt zit duidelijk in een dal en kon de laatste zeven speeldagen niet meer winnen.

De topper van het afgelopen weekend was Nieuwe Kempen – Elen. Bij winst ging Elen met de periodetitel lopen. Het bleef echter bij een doelpuntenloos gelijkspel. Elen houdt een bonuspuntje voorsprong  maar nu zal de laatste speeldag van de eerste periode beslissen wie de periodekampioen wordt.

In de andere wedstrijden werden ook de punten gedeeld. Reppel hield thuis Gruitrode in bedwang en sloeg zo de laatste kans voor Gruitrode om periodekampioen te worden om zeep. In de subtop stopte RC Peer de zegereeks van Gellik af. Gellik kwam tweemaal op voorsprong maar Peer kon die achterstand tweemaal goed maken. In de wedstrijd As- V. Maasmechelen bleven de verdedigers baas en bleef het 0-0

Wat moeten we onthouden ? KFC heeft de eerste thuisoverwinning behaald en vindt terug aansluiting bij het peletonnetje ploegen in de kelderverdieping. Of we vertrokken zijn zal de volgende speeldag uitwijzen. Tot dan.