Seniors

Voor de vierde maal een kwartet doelpunten in de korf van KFC

Veertien doelpunten op drie wedstrijden, het is toch een beetje van het goede teveel. KFC wordt de nieuwe hekkesluiter aangezien Grote Heide en Lanaken hun eerste thuiszege boekte. Voor KFC komt een cruciaal drieluik aan met Wijchmaal, Grote Heide en Lanaken. Punten zijn dringend nodig wil men niet steeds verder afdrijven van de andere ploegen uit de onderste regionen

Na het gelijkspel tegen Eksel pakt Grote Heide nu de volle buit. De nul houden met een man minder en nog eens scoren zal tegen Helson zette Grote Heide een trapje hoger.Wijchmaal dat vier wedstrijden ongeslagen was kreeg plots een optater van jewelste. Bregel ging er winnen met 1-5. Bregel  en Grote Heide strijden dan volgende week ook voor een ticket richting middenmoot. Wijchmaal zal geprikkeld afzakken naar KFC maar hopelijk zijn ze nog aangeslagen zodat KFC toch kan profiteren.

Gellik dat als titelkandidaat werd genoemd begint stilaan dit waar te maken. Het won voor de derde maal op rij. Nrt- Maaseik was het slachtoffer. De mannen van de maaskant stonden twee speeldagen aan de leiding maar zijn inmiddels afgedaald tot plaats 10.

Elen won de topper van de achtste speeldag in Gruitrode. Elen heeft de beste kaarten in handen om de eerste periodetitel te winnen. Dit kan volgende week al gebeuren mits ze winnen van Nieuwe Kempen. Deze opdracht is echter verre van eenvoudig gezien Nieuwe Kempen tweede staat op een puntje. Nieuwe Kempen won zijn wedstrijd in As VV met weeral twee doelpunten van Palaia.

Tenslotte was nog de derby RC Peer – Reppel waarin de thuisploeg de gelukkigste was na de match met een 1-0 overwinning.

Acht speeldagen zitten erop en stilaan wordt duidelijk welke ploegen voor de titel zullen spelen en wie een ticket voor derde in handen zal krijgen. Helaas zijn onze jongens momenteel de grootste kandidaat voor dat ticket. Er is echter nog niets verloren , elke wedstrijd zijn er drie punten te verdienen en er kan nog van alles gebeuren.