Seniors

KFC blijft op zijn honger zitten

Na zeven speeldagen is Standard Elen nog de enige ongeslagen ploeg. Elen haalde fors uit tegen RC Peer en heeft nu één punt bonus op Nieuwe Kempen en Gruitrode. Nieuwe Kempen bezorgde Gruitrode de eerste nederlaag van het seizoen. Iedere ploeg nam een helft voor zijn rekening maar Nieuwe Kempen boog het om in winst door twee doelpunten van Palaia.

Onze favoriete ploeg kon andermaal niet winnen. Het spelpeil was al beter maar de bezoekers van As deden meer met hun kansen. Een nieuwe nederlaag maar er is een positieve trend merkbaar. Als we het nog in punten zouden omzetten zijn we vertrokken.

Er vielen vier draws te noteren. Eksel kon niet , toch wel verrassend, geen afstand nemen van hekkesluiter Grote Heide. Bij Grote Heide hebben ze de koppen eens bij elkaar gestoken na de rampzalige start en dit puntje zal moed geven. In Reppel-Nrt Maaseik werd de beginscore ook de eindstand ondanks tal van kansen. Een 0-0 kan ook best een aangenaam kijkstuk zijn.  In de wedstrijden Helson-Wijchmaal en Bregel – V.Maasmechelen werden de vier doelpunten netjes verdeeld.

Tenslotte was er nog Gellik dat het treintje precies op de rails heeft gekregen. Tien doelpunten in twee wedstrijden, de aanvallers zijn duidelijk in vorm.

Op de volgende speeldag staat er met Gruitrode – Elen een heuse topper op het programma. Onze jongens gaan op puntenjacht in V. Maasmechelen.