Seniors

KFC ontvangt de jonge fusieclub FC Helson

KFC krijgt zaterdagavond FC Helson op bezoek. Net als wij is Helson een fusieclub. Helson werd in 2005 boven het doopvont gehouden. Het is een samensmelting van de toen tweedeprovincialers Helchteren en Sonnis.

Helson begon met twee zware  (doelsaldo 1 – 9 ) nederlagen aan de competitie maar wist zich vorige week te herpakken met een eerste zege thuis tegen Bregel.

De rood-witten hebben met Mirco Licata en kapitein Robin Geuns enkele flinke ervaren kleppers in huis. Daarnaast speelt daar ook nog een zekere Domien Gijbels die ook al wat nationale watertjes heeft doorzwommen. Als U21 speelde hij bij het grote RSC Anderlecht.

We zullen dus onze handen vol hebben aan Helson, ook al kreeg deze ploeg geen enkele stem in de vragenronde ” wie wordt kampioen”. Toch zullen onze jongens deze klip moeten omzeilen en de eerste driepunter moeten pakken. Puntenverlies zou gelijk staan met een mislukte competitiestart.

Een zege zou ons dadelijk naar de buik van de rangschikking brengen en dat moet ons doel zijn. Met de steun van nummer 12 kan ons elftal altijd ietsjes meer dus wees er “live” bij .

Bart Boes

Om dit artikel wat op te fleuren laat ik jullie nog kennismaken met een nieuw gezicht dat stilaan toch vertrouwd moet geraken met name Bart Boes overgekomen van Grote Heide