Seniors

Behalve in Reppel blijven alle punten thuis

Nicky Fiddelaers

Op de derde speeldag waren het nu de thuisploegen die aan het feest waren. KFC trok naar leider Eksel en wist dat het voor een zware opdracht stond. Te zwaar bleek op het terrein en Eksel  had aan Hamont een makkelijke prooi. De 4-0 cijfers waren niet overdreven , onze doelman, Fiddelaers, voorkwam een hogere score .

Niet alleen Eksel boekte de derde zege op rij, ook Gruitrode en RC Peer slaagden hierin. Gruitrode nam via Nick Peeters de maat van Grote Heide. Grote Heide bleef zo weer puntenloos achter. RC Peer kende meer moeite met Lanaken maar dat had ook te maken met de numerieke minderheid.

Nrt-Maaseik leed zijn eerste nederlaag van het seizoen en is zijn maximum kwijt. Palaia van Nieuwe Kempen was de grote kwelduivel. Nieuwe Kempen heeft de overstap van derde naar tweede goed verteerd en heeft een mooie 6/9.

Titelfavoriet Gellik heeft zich na het verlies op de openingsspeeldag goed herpakt en kon de punten thuis houden tegen As. De enige thuisploeg die niet kon winnen was Reppel. Reppel verloor toch wel verrassend van V. Maasmechelen en verdwijnt nu in de middenmoot.

Tenslotte waren er nog de eerste driepunters van Helson en Elen. Zijn wij volgende week aan de beurt ?