Seniors

Thuisploeg – Bezoekers 1 – 23

Op de tweede speeldag kon geen enkele thuisploeg winnen, toch wel zeer opvallend. Enkel V. Maasmechelen kon tegen Elen een punt pakken en dan gebeurde het nog in de slotminuut.

KFC – Gellik was een aantrekkelijke wedstrijd waarin Kalkan met twee doelpunten het pleit beslechtte. Deze keer was het debutant Richter die zijn vizier goed had staan en een prachtdoelpunt maakte. De toeschouwers hebben ondanks de nederlaag zich vermaakt aan ene leuk pot voetbal en daar is het tenslotte toch om te doen. Natuurlijk wil je altijd winnen maar met deze instelling gaan onze jongens zeker nog punten pakken.

Vier ploegen staan nog met het maximum van zes punten in het klassement. FC Eksel, onze volgende tegenstander, won op Bregel. Toch wel verrassend nadat Bregel in Gellik had gewonnen. Weinig ploegen houden rekening met ons liet Olaf Vandael optekenen in Hbvl maar een ploeg met zes op zes en de leidersplaats valt toch in het oog.

Ook Gruitrode en RC Peer boekte hun tweede zege, hetzij niet zonder moeite. Wijchmaal kwam thuis tegen Gruitrode tweemaal op voorsprong maar kon dit niet vasthouden en in blessuretijd gingen ze nog onderuit. RC Peer had aan één doelpunt genoeg om Grote Heide opzij te zetten. Grote Heide is de enige ploeg die het net nog niet wist te vinden.

Twee winnaars van de openingsspeeldag kwamen tegenover elkaar te staan. Lanaken ontving Neeroeteren-Maaseik en ging met 1-4 zwaar onderuit. Helson is de hekkesluiter met al negen tegendoelpunten op twee speeldagen. De blessures van enkele belangrijke pionnen doet zich duidelijk gevoelen.

Onze buren uit Reppel proefde ook van de eerste zege dankzij een strafschopdoelpunt van Roel Nijs.

Volgende week staat de derde speeldag op het menu. Houden de vier ploegen het maximum of gooit KFC roet in het eten.