Vrouwen

Dames winnen tegen Zonhoven

Sofie Baeten
De laatste match van de voorronden heeft KFC gewonnen tegen Zonhoven B dat noodgedwongen met 8 speelsters moest aantreden van de C-ploeg.

De eerste helft kan Zonhoven nog vrij goed de aanvallen van Hamont opvangen en er waren kansen o.a. Jasmiene Claes, randje buitenspel alleen op de keeper maar besluit aan de verkeerde kant van de paal.
In de 39′ is er een kans voor Zonhoven, Ann-Marie Dokter kan maar nipt redden. Vlak voor rusten kan Sofie Baeten de 1-0 maken.

Drie minuten na rust scoort Sofie Geusens de 2-0 en KFC kan dan de kansen opstapelen:
– 50 min. Sofie Baeten, vanaf 5m tegen de lat
– 53 min. Jasmiene Claes tegen de paal
– 54 min. Sofie Baeten op de keeper

In de 57′ kan dan Sofie Geusens de 3-0 scoren en is het freewheelen naar het eind van de match.

Een kwartier voor tijd heeft Zonhoven een mooie kans om te milderen maar die belandt op de deklat.

In de 88 en 89 min.scoort Sofie Baeten nog 2x en brengt de stand op 5-0.