Seniors

Grote Brogel werkt zich met 3/21 flink in de nesten

Roy Willems scoort
Na de thuiszeges tegen Stal en KFC was nu leider Wijchmaal aan de beurt om op het veld van Verbroedering Lommel te sneuvelen. De champagne zal voor Wijchmaal een weekje langer in de koelkast moeten blijven. Deze keer snoepten de achtervolgers wel aan de voorsprong. KFC won met iets meer moeite dan verwacht van hekkensluiter Sparta Lille. Roy Willems nam twee doelpunten voor zijn rekening.

Ook Kadijk en Stal behaalde hun verwachte zeges tegen kelderploegen Excelsior en Kaulille. Onderaan wordt het bikkelen voor de tiende plaats wat  voor een verlengd verblijf in derde zorgt. Grote Brogel is volledig het noorden kwijt. Half februari stond de ploeg nog op een comfortabele zesde plaats. De vele nederlagen hebben de ploeg nu op de elfde plaats gebracht. Herkol profiteerde van de zwakke vorm van de tegenstander en won met 3-0. Peer SV mag weer hopen na de belangrijke zege tegen Engsbergen. Beide ploegen staan nu één puntje boven Grote Brogel.

Paal won van Kattenbos en heeft aan één puntje volgende week genoeg om de tweede periodetitel te pakken. De kalendermaker heeft er wel voor gezorgd dat dit geen gemakkelijke klus wordt met de verplaatsing naar Engsbergen. Engsbergen heeft de punten nog hard nodig en behaalde die vooral thuis.Stal en Kadijk kunnen van een eventuele nederlaag profiteren . Volgende week weten  we wie mag vieren.